Op de Mandelabrug

Vanaf begin maart 2010 staat het 100 jarig bestaan van Scouting Nederland groots boven de A12 te lezen. Automobilisten en treinreizigers vanuit Den Haag richting Utrecht worden met een tekst op de Mandelabrug geattendeerd op een Scoutingevenement dat op zaterdag 27 maart gehouden gaat worden in het centrum van Zoetermeer. Blauwe letters op een gele achtergrond verwijzen naar de website www.100jaar.scouting.nl

Het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland wil Scouting Zoetermeer niet ongemerkt aan Zoetermeer voorbij laten gaan.

Op zaterdag 27 maart 2010 tussen 11.00 en 16.00 uur organiseren de 4 Scoutinggroepen Ashanti, Impeesa, John McCormick en Pocahontas de Sweetlake Jamboree waarbij het centrum van Zoetermeer volledig in het teken zal staan van scouting.

Met onder andere een Survivaltraject van 100 meter, kanoŽn en roeien over de Dobbeplas, het scoutingmuseum op 100 vierkante meter, een scoutingdrumband en dweilorkest, broodjes bakken boven een tafelvuur, een met hout en touw gepionierde familieschommel maar ook een vossenjacht en GPS tocht.

Een feest voor alle Zoetermeerders met als doel kinderen en volwassenen kennis te laten maken met en te enthousiasmeren voor scouting.

Komen jullie ook zaterdag 27 maart?

De Sweetlake Jamboree wordt ook op de Oostweg aangekondigd op het activiteitenbord van Promotie Zoetermeer